top of page

Om oss


Ju Jitsu ble introdusert i Norge på midten av 70-tallet, under navnet "mykt selvforsvar". Stavanger Ju Jitsu Klubb ble stiftet i 1979, og er en av de tidlige skoler i Ju Jitsu. Hos oss kan du lære selvforsvar på en trygg og effektiv måte. I perioden fra 1979 til 1995 var omlag 3000 medlemmer innom dørene hos oss. Idag har vi en stabil medlemsmasse på ca 200 medlemmer, hvorav ca 75% er barn og ungdom under 20 år.

I august 1989 ble Kunstløpveien 26 kjøpt av Stavanger Ju Jitsu Klubb og eiendommen har fått navnet Stavanger Ju Jitsukai Dojo.

Stavanger Ju Jitsu Klubb er tilsluttet Norges Idrettsforbund og Ju Jitsu-seksjonen i Norges Kampsportforbund. Det betyr at klubben er nasjonalt og internasjonalt anerkjent og godkjent som lærested for Ju Jitsu.

De fleste seriøse budo-klubber er tilknyttet en overordnet Sensei. Når det gjelder internasjonal tilhørighet, herunder også sortbelte graderinger, har vi valgt å knytte oss til Hanshi Ken Culshaw (9. Dan). Hans organisasjon ble etablert i 1995 under navnet Welham Martial Arts.
 
Hanshi Culshaw har trent Ju Jitsu siden 1968, først under British Ju-Jitsu Association og Soke Jim Blundell og deretter under Stanley House Dojo og Sensei John Blundell. Hanshi Culshaw oppnådde 1. Dan i 1977. 

bottom of page